Genieten van het mooie Frankrijk

Kijk je al uit naar de mooie zomermaanden om te genieten van een lang verwachte en wel verdiende vakantie? Onze buurlanden zijn erg in trek als vakantiebestemming. Zo kiezen veel Belgen ervoor om te genieten van het mooie Frankrijk tijdens hun zomervakantie of een andere vakantieperiode. Ze boeken een gezellig vakantiehuis in Zuid-Frankrijk en trekken er voor een paar weken op uit in dit prachtige land.

Geniet van de zon

Frankrijk is een zonnig land, zeker wanneer je wat verder naar het zuiden trekt. Zuid-Frankrijk is dan ook niet voor niets een gewilde vakantiebestemming.

Laat het druilerige weer in België achter je een huur een privé vakantiehuis in het zonnige Zuid-Frankrijk. Tegen de tijd dat je helemaal uitgerust en ontspannen terug keert uit vakantie, heb je gegarandeerd een mooi bruin kleurtje.

Ontdek de heerlijke cuisine

De Franse cuisine heeft heel wat te bieden. Je hoeft je bovendien niet specifiek aan de Franse lekkernijen te houden, want ieder dorpje heeft wel een pizzeria of frituur waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Lekker uit eten hoort nu eenmaal bij een geslaagde vakantie en zorgt ervoor dat jij, je partner en je gezin heerlijk kunnen genieten van het mooie Frankrijk.

Dompel jezelf onder in een rijke cultuur

Tijdens een road trip doorheen het Franse landschap ontdek je al snel de prachtige dorpjes en Middeleeuwse forten. Frankrijk heeft een eeuwenoude cultuur die je op iedere straathoek kan inademen.

Plan dus zeker enkele uitstapjes en activiteiten om de Franse geschiedenis en cultuur te ontdekken. Bezoek lokale marktjes en koop verse groenten, rechtstreeks van de lokale boeren.

Frankrijk: een gevarieerd land

Frankrijk is een bijzonder gevarieerd land. Je vindt er uitgestrekte stranden, maar ook imposante gebergtes, grote steden en metropolen, maar ook kleine dorpjes met slechts een paar honderd inwoners.

Vergeet dus zeker niet te genieten van de diversiteit wanneer jij met je gezin naar Frankrijk trekt!