Een restaurant om de hoek

In het mooie Holten kun je na een lange dag lekker aan tafel komen bij het Holten restaurant Deja-vu. Hier kun je genieten van diverse culinaire gerechten met Aziatische en Europese invloeden. Het fijne van dit restaurant is dat je niet hoeft te kiezen wat je wil eten, doordat je meerdere keren een gerecht kunt bestellen. Dit is ideaal wanneer je nooit een keuze kunt maken of wanneer je zin hebt in verschillende smaken. Ook voor iedereen die graag verschillende gerechten proeft is dit restaurant perfect. Na een avondje tafelen heb je kennis kunnen maken met de een aantal lekkere gerechten op de kaart. Hierdoor weet je voor de volgende keer wat jouw favorieten zijn of kun je weer nieuwe pareltjes ontdekken.

Dat smaakt naar meer
Je hebt de keuze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, een bijgerecht en als afsluiten mag je jouw eigen dessert samenstellen. Per ronde mag je een gerecht kiezen die jou lekker lijkt. Wanneer je jouw bord helemaal hebt opgegeten en je graag nog een ronde wil bestellen, dan kan dat. Zo word je bekend met de kaart en krijg je de vele culinaire hoogstandjes te proeven. Dit is ook ideaal als je met meerdere mensen uit eten gaan en iedereen heeft een andere smaak. Door de grote kaart is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden.

De diversiteit van de menukaart
De culinaire hoogstandjes kunnen worden genuttigd met een biertje of een glaasje wijn. Ook is er een ruime keuze uit diverse frisdranken, sappen of likeuren. Naast de standaard menukaart is er ook nog een special menukaart, deze kaart kun je combineren met de menukaart. Zo heb je een nog bredere keuze uit diverse overheerlijke gerechten. Het fijne aan dit restaurant is dat je onbeperkt kunt genieten van jouw favorieten eten zonder tijdslimiet. Zo kun je zorgeloos lekker lang tafelen met vrienden of familie en elke ronde weer iets nieuws proberen. Dat is nog eens een leuke avond uit.

Onbeperkt genieten voor een vast bedrag
Voor een vast bedrag per persoon kun je onbeperkt genieten totdat je genoeg hebt gegeten. Doordeweeks zal de prijs iets lager liggen dan in het weekend en kinderen kunnen voor een klein bedrag ook lekker aanschuiven. Doordat er liever geen eten wordt verspild is het belangrijk dat het bord leeg wordt gegeten voordat er weer een nieuw gerecht besteld kan worden. Per ronde zal het weer een verrassing zijn wat je op je bord krijgt.